Medewerkers voelen zich prettig in een schone omgeving. Onderzoek toont aan dat een schone omgeving de arbeidsproductiviteit van (uw) mensen op peil houdt. Bovendien is de luchtkwaliteit van de ruimte vele malen beter als u deze geregeld laat reinigen en schoonmaken. Stofmijt, meeldauw en andere bacteriën die het binnenklimaat nadelig beïnvloeden, krijgen zo geen kans.


De invulling van het schoonmaakonderhoud is voor elke opdrachtgever anders. Waar de één veel waarde hecht aan het dagelijks legen van de prullenbakken, geeft de ander de voorkeur aan het regelmatig afnemen van de bureaus. In een eerste gesprek proberen we zo goed mogelijk te achterhalen wat uw eisen en wensen zijn. De volgende onderwerpen komen in dit gesprek aan bod:

§  Uw wensen ten aanzien van de uitstraling van uw gebouw

§  Bezetting

§  Vervuilende omstandigheden

§  Werktijden:  voorkeur voor dagschoonmaak of juist niet

§  Budget

§  Extra wensen

Ook informeren wij u in dit gesprek graag over de verschillende contractvormen. Denk aan een uitvoeringscontract, waarbij wij volgens een taakplanner een dagelijks programma afwerken. Of een resultaatgericht contract, waarbij onze medewerkers iedere dag alle onderdelen nalopen, maar alleen dat schoonmaken wat in de beleving van uw collega’s vuil is. 

Calypso Diensten B.V is een betrouwbare schoonmaakpartner die graag met u mee denkt. Door onze dagelijkse of periodieke schoonmaakdienst kunt u erop rekenen dat uw ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. 

Dat geeft een goed gevoel Voor de periodieke schoonmaak van u woning kunt u profiteren

van een aantrekkelijk tarief 22,00 euro per uur 

neem voor meer informatie contact met ons op

             

Calypso Diensten BV is een middelgrote regionaal opererende organisatie met als werkgebied midden Nederland. Calypso Diensten BV is de specialist op het gebied van periodiek onderhoud. Hierbij gaat het zowel om de dagelijkse interieurverzorging als het periodieke schoonmaakwerk.

 

Van kleine kantoren tot grote verzamelgebouwen, wij leveren maatwerk voor iedere opdrachtgever. Doormiddel van duidelijke werkprogramma's met keuzes van 1 tot 7 dagen onderhoud per week zorgen wij voor uw schone werkomgeving. Vaste schoonmakers(sters), logboekregistratie, levering van middelen, materialen en machines zijn standaard inbegrepen. Naast het dagelijks en periodiek onderhoud van kantoren, scholen, recreatieruimten en bedrijfsgebouwen, zijn wij dagelijks werkzaam in onder andere de glasbewassing, gevelreiniging en specialistisch vloeronderhoud.

  

  

Neem voor meer informatie contact op met ons op