Onze diensten 

We leveren een breed pakket diensten, waarmee een meetbaar resultaat en een positieve impact op uw bedrijf gegarandeerd zijn.

KWALITEIT EN CERTIFICERING

 U zoekt een bedrijf dat scherp is op zijn dienstverlening. Dat net als u scherp is op het realiseren van uw doelstellingen.

Dat alert, vooruitstrevend en klantgericht werkt aan goed schoon op een betere manier. Dat scherp luistert naar uw behoefte én doorvraagt tot duidelijk is wat nodig is. Dat u ontzorgt met professioneel, betrokken maatwerk tegen scherpe prijzen.  

Steeds meer organisaties kiezen voor Calypso Diensten BV 
Een schone werkomgeving verhoogt de tevredenheid en productiviteit van uw medewerkers. Ook draagt het bij aan de uitstraling richting klanten en bezoekers. Het schoonmaken van kantoren behoort professioneel gedaan te worden om een prettige werksfeer te creëren. 

Calypso Diensten BV levert u scherp geprijsd en kwalitatief maatwerk bij het schoonmaken van kantoren en woonhuizen . Ongeacht formaat, indeling en gebruik van uw kantoren of woonhuizen. Onze lijnen zijn kort, we maken heldere afspraken en ontzorgen en gaan voor een scherp resultaat.
Wij werken als het ú uitkomt 
 

KWALITEIT EN CERTIFICERING

Wie wil uitblinken in de schoonmaakwereld, heeft een strategie nodig. Daarom werken we volgens een kwaliteitswaarborgsysteem. Wat u daarvan merkt? Onze dienstverlening sluit aan op wat u nodig heeft. Vandaag en morgen, maar ook in de toekomst: we kijken continu hoe we onze schoonmaakdiensten verder kunnen verbeteren.

KWALITEIT SCHOONMAAK

Een strategie valt of staat met een sterke basis. Dat wij daarover beschikken, bewijzen onze certificaten en keurmerken:

  • ISO 9001: we voldoen aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Daarbij ligt de focus op het steeds verder verbeteren van onze dienstverlening.
  • ISO 14001: vanuit deze internationale norm hebben we een milieubeleid opgesteld. In ons werk komt dit beleid tot uiting.
  • ISO 26000: op basis van deze internationale richtlijn hebben we maatschappelijk verantwoord ondernemen laten uitgroeien tot een vaste pijler binnen ons bedrijf.
  • VCA: met dit certificaat laten we zien dat we bij de uitvoer van ons werk aandacht besteden aan veiligheid, gezondheid en milieu.
  • PSO trede 3: we voldoen aan de voorwaarden voor de hoogste trede van de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO). Het keurmerk voor organisaties die werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De PSO is een (h)erkenning voor organisaties die socialer dan gemiddeld ondernemen.
  • VSR: we zijn lid van de Vereniging Schoonmaak Research (VSR) is het onafhankelijke platform voor professioneel schoonmaken.
  • OSB-keurmerk: brancheorganisatie OSB deelt het OSB-keurmerk uit aan bedrijven die de juiste vakkennis hebben, goed omgaan met personeel en belastingen en premies betalen. Wij beschikken over dit keurmerk.
  • Code Verantwoordelijk Marktgedrag: samen met andere partijen in de schoonmaak- en glazenwassersbranche hebben we deze code ondertekend. In de code staan onze uitgangspunten voor professionaliteit, kwaliteit en omgangsvormen.

Calypso Diensten BV

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!